Tapahtumat

LAKU Creative tuottaa ja toteuttaa tapahtumia itse ja yhteistyössä mm. taidemuseoiden, gallerioiden, yritysten ja yhdistysten kanssa.

Vauvamaanantait / Helsingin Taidehalli

Vauvamaanantaissa tutustutaan Kaija Aarikan värikkääseen näyttelyyn taidekasvattajien ja Taidehallin oman oppaan johdolla. Vauvamaanantaihin ovat tervetulleita alle vuoden ikäiset lapset aikuisen seurassa.

Taidehallin Kaija Aarikka -näyttelyä luonnehtivat leikki, värikkyys ja ilo, ja kaikkea tätä on tarjolla myös Vauvamaanantaissa! Näyttelytilassa vauvat pääsevät tutkimaan värejä ja muotoja omilla leikkipisteillään. Leikkien lomassa museo-opas kertoo aikuisille näyttelystä. Opastetut kierrokset etenevät rauhalliseen tahtiin huomioiden myös vauvojen tavan havainnoida teoksia.

Vauvamaanantait järjestetään syys-marraskuussa 2023.

Vauvojen taideleikki / EMMA

Taideleikki on yhdessä tekemistä ja kokemista alle vuoden ikäisille vauvoille ja heidän vanhemmilleen. Kosketus-näyttelyssä on vauvoille tarjolla leikkipisteitä, joissa pääsee ihmettelemään muun muassa hassuja peilejä ja jännittäviä heijastuksia. Leikkituokioiden lomassa opas kertoo aikuisille näyttelyn teoksista. Taideleikki toimii non-stopina, joten voit tulla mukaan itsellesi sopivaksi ajaksi.

Seuraavat Vauvojen taideleikit järjestetään keväällä 2024.

Vauvojen kartano

Näsin kartano Porvoossa muuttui syyskuussa 2023 Vauvojen kartanoksi. Tarjolla oli monipuolisia kulttuurielämyksiä, kutren värikylpyjä, teatteriesityksiä, kuvitusnäyttelyitä ja työpajoja, perheen pienimmille.

Konsepti oli menestys ja seuraavaa Vauvojen kartanoa suunnitellaan keväälle 2025.

Vauva leikkii Milla Kuisman teosten äärellä Galleria Vanha Kappalaisentalossa.

LAKU Creativen omat tapahtumat löydät täältä.